• Okresné kolo Pytagoriády - výsledky našich žiakov.

          • V okresnom kole P3 súťažilo za okres Levoča 52 žiakov, pričom tretiak Dominik Teringa získal 13. miesto.

            Štvrtákov bolo v okresnom kole P4 celkovo 44 žiakov. Náš štvrták Jakub Knižka získal 2. miesto, pričom ho od prvého miesta delil iba jeden bod. Ema Faltinová sa umiestnila na peknom 17. mieste.

            Ďakujeme za pekné reprezentovanie školy a povzbudenie aj pre ostatných - Matematika je len použitie zdravého rozumu, ktorý všetci v živote potrebujeme.

          • Deň Zeme

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň Zeme.

            Naša Zem má dnes narodeniny a tak sme jej spravili oslavu. Vyrobili sme si pekné čelenky a oslava mohla začať.  Čakali nás rôzne aktivity pri ktorých sme si pripomínali ako máme našu Zem chrániť, ako správne separovať, ako redukovať množstvo odpadu, zahrali sme si eko pexeso a  vyrobili sme si Zem z látok. Štvrtáci nám na záver pripravili sľuby pre našu Zem, ktoré nám ju  pomôžu  ochrániť. 

          • Recitačná súťaž - Jar v obci

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Recitačná súťaž - Jar v obci.

            Žiaci našej školy sa zúčastnili recitačnej a výtvarnej súťaže " Jar v obci".

            Žiaci našej školy sa zapojili do recitačnej a výtvarnej súťaže, vyhlásenej obcou Dravce. Téma " Jar v obci " ich inšpirovala k vytvoreniu pekných výtvarných prác. Niektorí z nich, sa naučili pekné básne, aj prózu na danú tému. Deťom sa darilo, najúspešnejší boli ocenení. Prvé miesto v prednese získala Ema Faltinová, druhé miesto Michal Ondrejčák, tretie miesto Karla Zuzana Gardori a cenu poroty získala Ninka Garčárová. Všetci účastníci odišli s malou odmenou. 

            Umiestnenie výtvarná súťaž: 

            1. a 2. ročník 1. miesto Liliana Teringová

                                   2. miesto Karla Zuzana Gardori

                                   3. miesto Natália Maľáková

            3. a 4. ročník: 1. miesto Jana Bandžuchová

                                    2. miesto Timea Malecová

                                    3. miesto Dominik Teringa

            Cenu poroty získala Karolína Žigová

          • Okresné kolo Pytagoriáda

          • Okresné kolo Pytagoriády P3, P4 prebehlo 10. apríla v Levoči na Základnej škole Gašpara Haina. Z našej školy sa zúčastnili OK 4 žiaci - za tretiakov Tobias Zajonc a Domink Teringa, za štvrtákov Ema Faltinová a Jakub Knižka. Budú úspešní v tomto okresnom kole? To ešte nevieme, ale aj tak im ďakujeme za reprezentovanie našej školy. 

          • Medzinárodný deň Rómov

          • Medzinárodný deň Rómov nie je len dňom, kedy oslavujeme rómsku kultúru, históriu a tradície. Pripomína nám najmä snahu Rómov o sebaurčenie a uznanie za národnostnú menšinu.